Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-09@07:32:31 GMT

میزان مشارکت مردم فارس در انتخابات ۴۸ درصد اعلام شد

تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۰۶۳۵۲

میزان مشارکت مردم فارس در انتخابات ۴۸ درصد اعلام شد

پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری فارس روز دوشنبه در مطلب ارسالی خود از قول سید احمد احمدی‌زاده افزود: بعضی آمارها درخصوص میزان مشارکت استان در انتخابات نادرست است و بر اساس آمارهای رسمی ستاد انتخابات استان فارس میزان مشارکت مردم شریف استان در انتخابات ۴۸ درصد بوده است.
وی ادامه داد:‌ هیچ یک از آمار دیگری که در بعضی رسانه‌ها مطرح شده صحت ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس همچنین گفت:  به مردم فهیم و بزرگوار استان فارس به جهت حضور عزتمندانه در آزمون سرنوشت ساز انتخابات تبریک می‌گویم، مشارکت سیاسی آنها در تعیین سرنوشت خودشان بیانگر درک و بینش عمیق آنها است.
در این گزارش، آمار دقیق شرکت کنندگان در انتخابات اعلام نشده و تلاش‌های خبرنگاران برای دسترسی به این آمار تاکنون منجر به نتیجه نشده است.
انتخابات سیزدهمین دوره ریاست‌جمهوری همزمان با انتخابات ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا جمعه ۲۸ خردادماه در سه هزار و ۸۴۴ شعبه اخذ رأی در استان فارس همزمان با سراسر کشور برگزار شد.
پیش از این، رئیس ستاد انتخابات استان فارس اعلام کرده بود که افزون بر سه میلیون و ۵۸۴ هزار نفر واجد شرایط شرکت در انتخابات استان هستند که از این تعداد، ۸۰ هزار و ۴۳ نفر رای اولی هستند.
محمدرضا امیری فرماندار شهرستان شیراز نیز روز یکشنبه سی‌ام خردادماه ۱۴۰۰ گفت: تعداد کل واجدین شرایط رای دادن در این شهرستان یک میلیون و ۳۶۴ هزار نفر بود که از این تعداد، ۴۳۳ هزار و ۱۷۱ نفر در انتخابات شرکت کردند که حدود ۳۲ درصد کل رای دهندگان شیراز بودند.
آمار تجمیعی نامزدهای انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری در استان فارس تا لحظه انتشار این خبر اعلام نشده است.
این آمار در شیراز ، مرکز استان روز یکشنبه اعلام شد. فرماندار شیراز گفت: تعداد کل برگ رای‌های اخذ شده انتخابات ریاست جمهوری در این شهرستان، ۴۳۳ هزار و ۱۷۱ رای است و تعداد رأی‌های صحیح ۳۸۳ هزار و ۳۳۸ رای بوده است.
امیری ادامه داد: سید ابراهیم رییسی ۲۹۰ هزار و ۴۲۶ رای ،محسن رضایی ۳۸ هزار و ۸۱۰ رای ،عبدالناصر همتی ۳۶ هزار و ۶۶ رای و سیدامیرحسین قاضی‌زاده هاشمی ۱۸ هزار و ۱۶ رای کسب کردند.
نتیجه نهایی انتخابات ششمین دوره شورای اسلامی شهر شیراز نیز تاکنون اعلام نشده است. روز یکشنبه، نتیجه شمارش آرا در حدود ۹۰ درصد صندوق های اخذ رأی شامل اسامی ۲۶ نفر که  حائز بیشترین آرا شدند، اعلام شد.
فرماندار شهرستان شیراز درباره دلیل عدم اعلام نتیجه انتخابات شورای شهر شیراز گفته است: رای گیری جمعه ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ به دلیل ازدحام و استقبال چشمگیر در ساعات اولیه باعث کندی شبکه شد و به این دلیل رای گیری به شکل دستی انجام شد با وجود اینکه انتخابات شورای شهر شیراز تمام الکترونیکی بود.
امیری گفت: ‌به دلیل اختلال ایجاد شده، روند اعلام نتیجه کمی با تاخیر مواجه شده است.
 

برچسب‌ها انتخابات ۱۴۰۰ ششمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر مشارکت انتخاباتی شیراز استانداری فارس سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری فارس پروندهٔ خبری انتخابات ۱۴۰۰؛ حضور مردم در روز تعیین سرنوشت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انتخابات ۱۴۰۰ ششمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر مشارکت انتخاباتی انتخابات ۱۴۰۰ ششمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر مشارکت انتخاباتی شیراز استانداری فارس سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری فارس ریاست جمهوری استان فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۰۶۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دور دوم انتخابات مجلس، به روایت رادیو گفت وگو

رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر شبکه رادیویی گفت و گو در گفت و گو خبرگزاری صدا و سیما، با تاکید بر اینکه انتخابات، مهمترین نماد مردم‌سالاری و مردمی سازی حکمرانی در جمهوری اسلامی ایران است، گفت: هرچه حضور مردمی در این عرصه بیش‌تر باشد، کارآمدی و تقویت بنیاد‌های اقتدار ملی نیز پرمغز‌تر خواهد بود و در این بین سهم رسانه برای بازتاب این حضور همگانی حائز اهمیت است.

کوچک زاده با بیان اینکه یک روز پیش از برگزاری انتخابات جدول پخش رادیو گفتگو هم بیشتر از روز‌های قبل به افزایش شور و شعور مردم در مشارکت سیاسی خواهد پرداخت، افزود: ویژه برنامه «صدای انتخابات» تلاش دارد، در این ساعت‌های پایانی به بینش افزایی سیاسی مردم در جامعه کمک کند این برنامه یک روز قبل از انتخابات ساعت ۱۶ به روی آنتن می‌رود.

وی در ادامه معرفی برنامه‌های این شبکه رادیویی افزود: ویژه برنامه «ایران سربلند» همزمان با مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در روز جمعه ۲۱ اردیبهشت، از ساعت ۸ صبح آغاز و تا پایان ساعت رسمی رای گیری ادامه خواهد داشت.

مدیر رادیو گفت و گو تاکید کرد: این انتخابات از جمله آزمون‌های مردم‌سالارانه کشورمان است که برای تقویت قدرت و منافع ملی، به سمت افزایش مشارکت متمرکز خواهد بود، برنامه ایران سربلند با هدف انعکاس حضور مردم و اطلاع رسانی از آخرین اخبار و دستورالعمل‌های انتخابات به گفتگو با کارشناسان و خبرگان حوزه سیاست می‌پردازد.

کوچک زاده تصریح کرد: در این بستر، گروه‌های مرجع واجد رسالتی مهم هستند تا با هدایت و راهبری افکار عمومی جامعه موجب تقویت نقش مردم در نظام حکمرانی شوند. این جریانات می‌توانند با تبیین جمهوریت نظام و روشنگری در برابر هجوم رسانه‌ای معاند که منافع و امنیت ملی را هدف قرار داده اند، ضمن تهییج عمومی برای مشارکت در انتخابات، زمینه هرگونه نفوذ رسانه‌ای و جنگ شناختی دشمن در جامعه را کاهش دهند، از این روز فضای رسانه‌ای مناسب برای بیان این دیدگاه‌ها را در رادیو گفتگو فراهم کردیم.

مدیر رادیو گفت و گو ارتباط با تمامی ۲۲ حوزه انتخاباتی در ۱۵ استان را مهمترین بخش این ویژه برنامه توصیف و خاطرنشان کرد: گزارشگران این شبکه رادیویی در محل شورای نگهبان و وزارت کشور مستقر خواهند بود تا ضمن اطلاع رسانی آخرین اخبار، ارتباط مستمر با فرآیند اخذ رای گیری داشته باشند.

وی با یادآوری نقش مردم در حفظ و بقا نظام حکمرانی کشور گفت: انتخاب شعار محوری در سال ۱۴۰۳ از سوی رهبر معظم انقلاب گواه روشنی بر این نقش تعیین کننده دارد، قطعا از مهمترین موارد مورد توجه در این فرایند، توجه به مطالبات عمومی مردم و دغدغه‌هایی است که ملت به ان توجه دارد، طبعا با توجه به جایگاه مجلس شورای اسلامی در قاموس جمهوری اسلامی و قانون اساسی، انتظارات مردمی از این نمایندگان نیز بالاست. چرا که مجلس شورای اسلامی از طریق وضع قانون و نظارت برای اجرای ان و همچنین بهره گیری از ظرفیت‌های نظارت بر دولت و سایر قوای عمومی و تخصصی کشور، می‌تواند زمینه برطرفی بسیاری از چالش‌های موجود را فراهم نماید رادیو گفتگو در نظر دارد در ادامه فرآیند شروع به کار مجلس دوازدهم به مطالبه گری و شفاف سازی نقش نماینده‌های مجلس در این خصوص و بیان دیدگاه‌های کارشناسان برای تحقق شعار سال (جهش تولید با مشارکت مردم) بپردازد.

گفتنی است؛ جدول پخش رادیو گفت و گو در فاصله بین دو مرحله برگزاری انتخابات با برنامه‌های متنوعی از جمله آقای مکعبی، مربع سه ضلعی، امواج شبهه و ساعت بیست و چهار و یک دقیقه سعی در بالابردن سواد رسانه‌ای مردم نسبت به وجوه رسانه‌ای انتخابات در جنگ ترکیبی بر علیه نظام جمهوری اسلامی دارد و با برنامه‌هایی مثل پارلمان، نگاه نو و گفتگوی سیاسی جنبه‌های مختلف یک انتخابات سالم و استاندارد‌های یک مجلس قوی را به مخاطبان خود ارائه کرده است.

علاقه مندان می‌توانند رادیو گفت و گو را علاوه بر موج FM ردیف ۱۰۳.۵ مگاهرتز، از طریق برنامه کاربردی ایران صدا بر روی گوشی‌های تلفن همراه خود نیز شنونده باشند و از طریق سامانه پیامکی ۳۰۰۰۰۱۰۳۵ با برنامه‌های این شبکه رادیویی ارتباط برقرار کنند.

دیگر خبرها

  • ملایر چشم انتظار دور دوم انتخابات مجلس/ مشارکت چشمگیری در راه است
  • مشارکت ۵۳ درصد مردم شهرستان کلات در دور اول انتخابات
  • دور دوم انتخابات مجلس، به روایت رادیو گفت وگو
  • دو طبقه‌شدن آزادراه کرج ـ قزوین ‌۶۰ هزار میلیارد ‌می‌خواهد
  • مشارکت حداکثری در انتخابات مورد تاکید امامین انقلاب است
  • مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس مهم است
  • همه چیز مهیای رقابت بین نامزدهای ۲ حوزه انتخابیه مجلس در فارس است
  • برگزاری سومین دوره جشنواره گروه های کر ایران به میزبانی شیراز
  • پیش‌بینی ۸۲۰ شعبه اخذ رای در ۵ شهرستان شیراز
  • همه عوامل اجرایی انتخابات باید حافظ رای مردم باشند